Vastgoed & Vakantiehuizen

Vastgoed & Vakantiehuizen videograaf, Immo, real estate

Overzicht

Ben je van plan je vastgoed te verkopen of verhuren? Of ben je in het bezit van een vakantiehuis(je), en wil je een extra blikvanger om deze aan te prijzen? Hier helpen we graag een handje mee, en zorgen ervoor dat jouw eigendom van het scherm spat.

Er wordt wel eens gezegd: een huis is daarom nog geen thuis. Maar wat is een thuis dan? Kortom, hoe zet je je eigendom in de kijker en doe je toekomstige kopers of huurders watertanden bij het zien van je eigendom. Wel dit vergt niet alleen het juiste materiaal, maar ook de juiste aanpak. Niet iedere kamer zal direct even mooi zijn of aanspreken op beeld. Maar met de nodige know how en aanpak, zal het zelfs het kleinste zolderkamertje doen spreken.

 
 

Faq

Zeker en vast! Omdat we merken dat meer en meer mensen Instagram en Facebook verkiezen om een eigendom te promoten spelen we hier graag op in.

 
 
 
 
 
 

We vragen onze opdrachtgever steeds om zoveel mogelijk zelf te voorzien, dit om extra kosten te vermijden. Daarom vragen we om het interieur wat in te richten en ervoor te zorgen dat alles reeds netjes oogt.

 
 

Dit hangt van heel wat factoren af. Zoals wij in de vraag “Welke inbreng moeten we zelf leveren?” reeds vermeldde, hangt dit ook al grotendeels af van jullie inbreng. Komen we op locatie en is alles reeds spik en span, dan kunnen we direct aan de slag gaan. Indien dit niet het geval is, neemt dit natuurlijk ook tijd in beslag.

Ook de grootte van de eigendom en het aantal kamers spelen hierin een belangrijke rol.

 
 

Video geeft een meer visuele waarneming van de omgeving en de eigendom dan een stilstaande foto. Zo krijgt de geïnteresseerde en mogelijks potentiële koper of huurder een ruimere kijk en een realistischer gevoel bij het vastgoed of vakantiehuis.

 
 
 
 
 
 

Eerst en vooral de kamers op zich. We creëren een soort van walkthrough, zo heeft de kijker het gevoel in de kamer aanwezig te zijn. We houden er ook van om details in kaart te brengen. Verder kunnen we ook een overzicht van het domein of omgeving creëren door middel van drones.