Ondernemers & Bedrijven

OVERZICHT

Vroeger was alles beter, zegt men vaak. Of dat effectief het geval is laten we in het midden. Wat wij wel kunnen aannemen is dat het vroeger voor de ondernemer misschien wel makkelijker was. Vroeger bestond het aantrekken van klanten vaak uit mond-tot-mondreclame of het plaatsen van reclame in al dan niet lokale kranten en tijdschriften. Of zoals ze het in het Antwerps kort zouden zeggen: een annonceke plaatsen. Dit is de dag van vandaag nog steeds relevant, maar wat dan… Mensen weten niet juist wat je bedrijf doet, wat jullie maken, en hebben geen vorm van rechtstreeks aanspreekpunt.

Daarom moet elke gerespecteerd ondernemer ook actief zijn op social media en beschikken over een aantrekkelijke website. Wat ook weer eens veel tijd in beslag neemt om dit up-to-date te houden.

Op deze punten spelen we graag in als videobedrijf, en maken in samenspraak met de ondernemer graag een bedrijfsreportage, workshops, promotie, etc. die uw bedrijf nog meer mooi zal uitlichten.

Indien u verdere vragen heeft aarzel dan niet om ons te contacteren.

Faq

Zoals u waarschijnlijk reeds hebt gezien vermelden we geen startprijzen voor ondernemers en bedrijven. Dit omdat we een hoogst persoonlijke en doorgronde service willen afleveren. We gaan er dan ook vanuit dat een ondernemer of bedrijf kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Daarom vragen we ondernemers en bedrijven ons te mailen voor een offerte. Zo kan er ook rekening gehouden worden met het maken van eventuele meerdere content video’s tegen een lagere prijs.

 
 
 
 
 
 

Omdat we veel waarde hechten aan respect, en we bekend zijn met het feit dat niet iedereen graag voor de camera staat of om bepaalde redenen niet in beeld mag komen, vragen we vooraf altijd de toestemming aan iedereen die (herkenbaar) in beeld komt.

Als we met voice overs (de stem van ondernemer(s) onder de video gemonteerd) werken voor het filmpje, maar u als werkgever liever niet in beeld komt of dat niet comfortabel vindt, vormt dat dus geen enkel probleem!

 
 

Dit wordt bepaald in overleg met de opdrachtgever. Al schatten wij volgende speeltijden in: Bedrijfsfilm (1 tot 3 minuten) Productvideo (2 tot 5 minuten) Introductievideo (2 tot 10 minuten), maar alles hangt af van de grootte van het bedrijf en het aanbod dat jullie in de kijker willen zetten.

 
 

Om een samenwerking optimaal te laten verlopen vragen we om enkele zaken in acht te nemen zoals:

  1. Het personeel en/of de klanten reeds inlichten over de draaidag.
  2. Er voor zorgen dat de locatie er aanzienlijk en ogend bijligt. Indien gewenst kunnen wij helpen met het verplaatsen van bepaalde zaken.
  3. Ons het logo (Vector, EPS, PNG, JPEG,), bedrijfstunes, foto’s, etc. afleveren.
  4. Ons eventueel voorbeeld video’s bezorgen van projecten die u aanspreken of die u vooral niets vindt.
 
 

Voor bedrijven bieden wij elke soort content aan. Dit kan gaan om een bedrijfsreportage, een Aftermovie van een bedrijfsevenement of de opening van een nieuwe zaak, een workshop die gegeven wordt, een (reeks) instructievideo’s, productvideo’s, etc.