Huwelijken & Evenementen

Trouw, videograaf, camera, bruidegom

Overzicht

Huwelijken:

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje of eerder een schip? Daar maken we graag mee deel van uit. We maken trouwvideo’s van elk soort van huwelijk. Dit kan een spetterend feest zijn, maar evengoed in intieme kring. Wat onze bedoeling is, is om de liefde vast te leggen tussen twee personen in een video die jullie, en jullie familie hopelijk nog veel gaat ontroeren.

Evenementen:

Organiseer je een evenement waar je graag een Aftermovie van zou hebben? Daar helpen wij je graag mee! Niets is leuker om een Aftermovie te kunnen plaatsen op je website of socials om de mensen die er helaas niet konden bij zijn, of die voorheen zich misschien niet aangesproken voelden, volgende keer wel te overtuigen.

 
 
 
 

Faq

Hiervoor stuur ik je graag even door naar de “Tarieven”-pagina bovenaan. Daar staan de basisprijzen vermeld. Heb je hierover enkele vragen? Stuur ons dan gerust een mailtje!

 
 

Jullie sturen ons een mailtje met de datum, locatie en eventuele andere voorkeuren voor het trouwfeest of evenement. We nemen zo snel mogelijk contact met jullie op, en bezorgen jullie een persoonlijke offerte. Indien jullie hiermee akkoord gaan wordt er een voorschot gevraagd. Dit voorschot samen met de ondertekening van de algemene voorwaarden is de bevestiging voor desbetreffende dag. Nadien plannen we samen een gesprek in, dit kan gebeuren via video call of telefonisch. Hier worden bepaalde zaken verder uitgeklaard zodat zowel de videograaf als de opdrachtgever(s) voorbereid zijn, en een zorgeloze dag tegemoet gaan.

 
 
 

We pinnen ons niet echt vast op één bepaalde stijl. Daarom worden eerst de praktische zaken besproken, en zo samen met de klant overlegd welke weg we zullen uitslaan.

 
 

Zeker en vast niet! Alles hangt af van het verloop van het evenement. Weet u bijvoorbeeld van te voren welke uren het interessantst zijn om vast te leggen, kunt u ons deze melden bij boeking. Wenst u de registratie van de dag wat te spreiden (bv: 9u, 14u en 20u) is dit zeker en vast mogelijk. Wel kunnen er voor de verplaatsingen dan kosten gerekend worden, die afhankelijk zijn van het aantal km’s.